forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 9th October 2015, 06:52 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 344
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Mengenal Burung Decu atau Tledekan Kembang

Ing wektu tuku, bakul ngandika iku tledekan Kembang jeneng manuk nanging mesthi apa aku ora ngerti. Sak perawatan babagan sapisan saben minggu wiwit tuku wis arep mangan voer sanadyan akeh panganan pokok sing pas ing alam bébas isih kita disiapake karo bagean kathah, lan Alhamdulillah uga wis diwiwiti kanggo muni malah sanadyan wiwitan ngeriwik anyar nanging nuwun ora kagungan wektu kanggo ngrekam swara saka chatter amarga misale jek ora swara asli (plongnya).
*
Pancen, yen dideleng secara fisik lan obahe cursory tledekan bittern nanging ngandika ndhuwur kasebut iku pembangunan lan jender tledekan lanang utawa wadon uga durung ngerti lan kondisi diwasa utawa isih anak kirik uga ora ngerti, nanging mesthi nalika viewed saka swara misale jek isih gulungan wit enom ,

Mugia, ing ora kesuwen bisa kita krungu swara asli (ngelong) yen bisa ... lan bisa digunakake minangka kumpulan tambahan manuk sing kita duwe.

Link: tledekan kembang
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
tledekan



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Inilah Ciri Dari Burung Tledekan Bambu putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 8th October 2015 12:56 PM
Mengenal Burung Tledekan Gunung putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 8th October 2015 09:04 AM
Berbagai Macam Jenis Burung Tledekan putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 7th October 2015 06:32 AM
Referensi Pasaran Harga Burung Tledekan putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 6th October 2015 06:32 PM
Tips Beternak Burung Anis Kembang putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 24th August 2015 11:59 AM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 10:49 PM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts