forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 22nd October 2015, 01:14 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 344
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Tips Beternak Burung Parkit Dengan Baik dan Benar

Mau Tau Cara breeding parakeets? Tips ing Carane parakeets breeding - Hello Friend kabeh, ing wusana Aku bakal nuduhake sawetara informasi menarik banget bab manuk parkit.Buat wong kene sing kaya jenis parakeets iku saranake kanggo tindakake tips lan trik ing ngisor iki. Kanggo sing sing arep ngerti carane mundhakaken parrots, parakeets tindakake tips ing ngisor iki carane mundhakaken iku.

Parakeet iku salah siji saka spesies manuk ngginakaken suara menarik banget. Parakeet akeh di senengi dening penyayang manuk amarga nduwe desain awak lan werna kombinasi unik uga cute wulu merak lan menarik banget. Ing parakeets Saliyane uga duwe suarau / wayahipun tunable. Breeding parakeet rampung kanggo kesenengan (hobi) uga rampung kanggo Entrepreneurship. Breeding parakeet uga salah siji saka kesempatan bisnis banget janjeni, diwenehi dikarepake pasar isih dhuwur kanggo nggawe Nilai Advertisement saka parakeets isih cukup apik.

Manuk parakeet yaiku spesies manuk sing manggon ing koloni / grup, kanggo cara kanggo mundhakaken parakeets ora angel, amarga manuk iki klebu spesies manuk banget adaptable kanggo kabeh jinis lan aspèk lingkungan. Kene aku bakal njlèntrèhaké cara kanggo jenis parakeets. Kanggo wiwitan cara kanggo mundhakaken parakeets sing didhisiki dening mbédakaké parakeets parakeet lanang lan wadon. Iku penting banget kanggo master, sanajan klasifikasi apa-apa kanggo mbedakake sulit.Tetapi parakeets parakeet lanang lan wadon kudu rampung kasebut kanthi teliti.

Kanggo mbedakake parakeets bisa katon saka wilayah near beak asring disebut cere (ndhuwur nostrils.). Kanggo parakeet lanang jinis ing umum duwe cere biru, lampu biru, lan biru peteng. Nalika parakeets wadon umume wis cere coklat lan kain. nanging bisa uga katon saka prigel lan chirping manuk, lanang bakal mindhah liyane Agile lan nyanyi, ing kontras kanggo Badhak wadon parakeet luwih kamungkinan diam.Ciri liyane iku parakeet lanang kuwat Violet biru utawa ungu ing irung nalika ing Badhak wadon iku putih utawa biru lancip. Sirah lanang saka wangun bunder kompak tinimbang betina.Burung Parakeets apik manuk aktif lan semangat, napsu akeh.

Iki manuk tekan diwasa ing umur 90 dina, ing umur paling parakeets bakal katon kanggo partner lan milih nest kasedhiya kanggo bertelur.Pilihlah parakeets wis dipasangake. Parakeet karo karemenan ditondoi dening prilaku jejer kanggo saben besel lan bebarengan. Lanang parakeet bakal nglampahi liyane gangguan yen wis ketemu mbikak watara 5-7 pari-parian pasangan.Setelah manuk iki bakal netes bab 15 dina sawise hatching bakal ngurus anak 30-40 dina. Ing umur anak kirik miwiti metu saka nest nalika ibu wiwit nyepakaké kanggo ngasilake maneh

Link: ternak parkit
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
parkit



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pakan Yang Baik Untuk Burung Parkit putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 20th October 2015 10:48 AM
Cara Beternak Burung Parkit putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 19th October 2015 02:50 PM
Tips Beternak Burung Ciblek putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 1 30th August 2015 11:50 PM
Tips Beternak Burung Anis Kembang putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 24th August 2015 11:59 AM
Tips Mudah Beternak Burung Lovebird putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 21st August 2015 06:34 AM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 07:32 AM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts