forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 22nd October 2015, 10:16 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 344
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Mengetahui Burung Parkit Jenis Australia

Ing habitat alam bébas, wis wulu manuk cockatiel dominan werna abu-abu peteng, nanging ing tangan saka anakan, saiki katon akeh mbandingake / werna minangka asil saka mutasi lan silang. Cockatiel manuk iku wis jeneng Latin Nymphicus hollandicus, ing Indonesia isih kurang misuwur saka parakeets lan akeh sing ora ngerti bab iki manuk nanging luar negeri cockatiel manuk klebu manuk favorites pet amarga emosi sepi (domesticated) lan Intelligence supaya manuk iki dadi Pisang macem.

Malah manuk iki care banget gampang. Utama kulawarga australia manuk cockatiel utawa parakeet iku pari-parian. Australia parakeet pangan siap kasedhiya ing vending feed manuk. Bisa juwawut, walnuts sheet, wiji kembang, utawa bisa uga diwenehi sayuran, woh-wohan, jagung manis lan sprouts uga variasi. Ing hobbyist ing Indonesia biasane menehi walnuts sheet, juwawut utawa wiji minangka cockatiel pangan, minangka menu utama lan jagung, Gobis, sprouts buncis, utawa woh-wohan sebaagai cemilan. Manuk Cockatiel iki kalebu ditngkarkan gampang, nanging ing Indonesia isih peternak winates sing breeding. Cockatiel utawa parakeet rega australi ing Indonesia isih relatif dhuwur. Rata-rata (in May 2014) arep regane kisaran antarane Rp.400.000 - Rp. 700,000, - saben buntut. Nalika rega saka peternak, biasane antarane 1,5 yuta - 2,5 yuta. Regane luwih larang yen gaya / werna langka. Cockatiel rega dodolan manuk saiki relatif stabil dibandhingake karo rega canaries lan lovebird.

Link:
1. parkit australia
2. parkit australia
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
parkit



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sangar Yang Tepat Untuk Burung Parkit putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 21st October 2015 11:37 AM
Pakan Yang Baik Untuk Burung Parkit putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 20th October 2015 10:48 AM
Cara Beternak Burung Parkit putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 19th October 2015 02:50 PM
Pasaran Harga Burung Parkit Terbaru putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 19th October 2015 10:58 AM
Cara Mengetahui Jenis Cucak Ijo Kalimantan putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 24th June 2015 02:55 PM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 11:39 PM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts