forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 22nd October 2015, 10:27 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 344
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Mengenal Burung Parkit Holland

Sawise sukses menangkarkan jalak Bali, rawa cucak lan lovebird, Harvey kanggo nambah koleksi manuk kumpul, dening nggawa parakeets diimpor saka Walanda. Holland iki spesies parakeet sadurunge wis teka sawetara wektu kepungkur.
Minangka nyoba, banjur impor minangka akeh minangka 10 pasangan. Nanging, amarga weather alangan lan kasalahan technical ing panggonan seko saka penyakit manuk, banjur sakcepete sesampunipun seda. "Nalika ngimpor page, kita sijine ing kandhang amba, sijine bebarengan. Plus weather kene wektu iki ya durung mesthi, supaya manuk rentan kanggo penyakit, "jelas Ikin, perawat sing dipercaya kanggo ngatur farm duweke Harvey.
Learning saka pengalaman pisanan, banjur bali maneh kanggo ngowahi minangka akeh minangka 40 pasangan parakeets Holland. Wektu iki kang ana luwih ati-ati ing panggonan seko ing panggonan anyar, kang mbutuhake adaptasi, amarga béda ing cuaca. "Wektu iki, minangka manuk teka langsung dipisahake. Saben Pasangan iki diselehake ing pager kapisah, kinten-kinten 40 x 40 x 60 cm. Ketoke karo perawatan iki manuk bisa tahan lan kondisi sehat, "ditambahaké Ikin.
Proses pasangan wis rampung sadurunge saperangan padha diselehake ing saben kandhang. Gadhah menjodoh katon, saben pasangan dipisahake kanggo sijine menyang kandang produksi. Nang pager cumawis minangka kothak nyarang wadon.

Link:
1. parkit holland
2. parkit holland
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung

Last edited by putrikenari; 22nd October 2015 at 10:36 PM..
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
parkit



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mengetahui Burung Parkit Jenis Australia putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 22nd October 2015 10:16 PM
Sangar Yang Tepat Untuk Burung Parkit putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 21st October 2015 11:37 AM
Cara Beternak Burung Parkit putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 19th October 2015 02:50 PM
Pasaran Harga Burung Parkit Terbaru putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 19th October 2015 10:58 AM
Mengetahui Burung Lovebird Holland putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 4th September 2015 06:41 AM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 11:06 PM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts