forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 23rd October 2015, 09:16 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 345
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Beragam Jenis Burung Parkit

Owah-owahan sing dumadi saka perkembangan saka parakeet conducted dening ahli, ndadekake parakeet werna jas kang mung akeh amarga pangolahan alam, saiki bisa ngrancang ing sesuai karo wishes, supaya iku ora ngageti sing asil pembangunan asalé kuwi werna jas experienced dening parakeets iki wis tau kedaden kanggo spesies manuk liyane.

Perpindahan werna jas page kuning, karo tekane saka werna kuning kosong tanpa titik ireng. Sabanjure rawuh parakeet biru. Yen kita arep kanggo neliti, perkembangan saka werna kuning iku bener bleaching saka werna asli (ijo), wondene warna biru punika pitulungan saka werna ijo.

Banjur parakeets werna jas deviating saka werna saka parakeets werna asli nyebabake werna jas bisa dipérang dadi patang jinis, yaiku ijo, kuning, biru, lan putih.

Karo ibukutha papat jinis saka werna lan sesampunipun interbreed karo saben liyane, banjur dijupuk macem-macem werna kang ateges ndadékaké kanggo penguatan utawa weakening werna dhasar saka werna basa.

Saka asil uji sing wis rampung dening silang kanggo patang werna utami, pungkasanipun angsal werna dhasar parakeets minangka nderek:
Werna basa ijo mrodhuksi ijo peteng, ijo normal (asli) lan cahya ijo.
Mrodhuksi warna ocher kuning, asli kuning kuning lan cahya.
Biru mrodhuksi biru peteng, lampu biru, dam biru asli
Werna putih mrodhuksi Gamelan putih, kuning putih, lan biru putih.

Link: jenis parkit
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
parkit



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mengenal Burung Parkit Holland putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 22nd October 2015 10:27 PM
Mengetahui Burung Parkit Jenis Australia putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 22nd October 2015 10:16 PM
Cara Beternak Burung Parkit putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 19th October 2015 02:50 PM
Pasaran Harga Burung Parkit Terbaru putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 19th October 2015 10:58 AM
Beragam Jenis Burung Ciblek putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 28th August 2015 09:50 PM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 04:19 AM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts