forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 23rd October 2015, 12:11 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 344
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Peluang Usaha Sampingan BUDIDAYA TERNAK BURUNG KENARI

Alexa wektu iki mbagekke menyang admin sing kepengin kanggo miwiti bisnis sisih ing ngarep dening mundhakaken "Wirausaha Sukses Bisnis Starting Saka Hobby" ana tembung sing sepisan admin karo tokoh pengusaha kuat.

Oke sadurungé admin njlèntrèhaké materi kanggo jenis canaries cara, iku bakal dadi apik kanggo ngerti kerja pisanan kenari dhewe. Ing mundhakaken canaries ana sawetara faktor sing kudu dianggep punika umur walnuts, jinis, ternak lan liya saka ndhukung ilmu saka ternak.

Umur Kenari

Umur dadi faktor nentokake sukses utawa Gagal ing canaries breeding, sing paling apik ing umur breeding ora enom banget utawa ora lawas banget. Walnuts sapi siap ing paling 6 months Badhak wadon Walnut lan 8 months kanggo lanang kenari, nanging kanggo asale Walnut Yorkshire lan gedhe kayata dicokot alon hawa nepsu umur minimal 1 taun.
*
Jinis

Sampeyan minangka anakan kudu Master karakteristik walnuts lanang utawa wadon, ing nentokake jinis saka Walnut cukup angel jangka panjang nanging hobis senior banget gampang kanggo nemtokake wong kabar cekap saka dedeg piadeg kenari sanajan ing kasus tartamtu Kadhangkala ana walnuts banget angel kanggo nemtokake jinis Jenis Kelamin.
Karakteristik utama:
1. Kenari umur enom lanang 1.5 ± umur utawa lawas wis diwiwiti kanggo sinau swara / ngriwik.
2. Ukuan awak / awak lanang cenderung kanggo mimpin (lengthwise), gulu iku mandan dawa, yen awak wadon koyone Luwih dibunderaké.
3. Anus lanang nalika viewed (by ndamu sing ora preclude wulu lingkungan) ngadeg mujur / vertikal, yen kuwalik wadon / horisontal.
4. lanang Adult rang sora lan kandel muter

Link: ternak burung kenari

Sumber: BudidayaKenari.com
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
kenari



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Peluang Usaha Sampingan Untuk Karyawan bisnisindonesia Internet Marketing 2 26th February 2016 12:49 AM
Cara Mudah Budidaya Burung Kenari putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 1st September 2015 09:13 PM
Peluang usaha budidaya kroto Deniarko Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 1 9th June 2015 04:07 PM
Peluang Bisnis kaos bisa Distro, produk & desain keren bisa utk usaha sampingan bandarniaga Peluang Usaha 0 9th December 2014 02:38 PM
Peluang Bisnis kaos bisa Distro, produk & desain keren bisa utk usaha sampingan bandarniaga Mode dan Pakaian 0 9th December 2014 02:36 PM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 06:59 AM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts