forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 23rd October 2015, 07:26 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 345
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Tips Merawat Burung Parkit Agar Tampil Prima

Parakeet jenis salah manuk wis swara sing apik lan uga wis becik werna. Ing parakeets Saliyane uga kalebu spesies manuk pinter. Yen lagi becik lan bener ing perawatan, parakeets bisa nindakake macem-macem acrobatic pinunjul. Nanging ing artikel iki Aku ngrembag mung pepadhamu carane Care parakeet cepet dadi gacor.
Ngrawat wong Birds Parakeets supaya cepet Wah gacor
Ing kawitan manuk parakeet pemaster mung supaya kuat, nanging saiki saliyane menyang parakeets pemasteryag dipercaya uga dadi salah siji saka lomba peserta diajang.
Ibukutha utama kudu dimliki ing ngrawat parakeets padha njupuk care saka manuk liyané, kang ngirim dadi stabil lan konsisten ing perawatan. Amarga saka karya rampung ing undhangan umume ceceg kanggo apa bakal diprodhuksi. Supaya nggawe parakeet menyang manuk gacor lan bisa dadi juwara ing ajang Lomb, banjur sampeyan kudu nggawe karya cukup exstra lan mesthi kudu konsisten lan stabil. Dadi tanpa luwih ado nambani Parakeet Manuk supaya cepet gacor:

Link: cara merawat parkit
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
parkit



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tips Beternak Burung Parkit Dengan Baik dan Benar putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 22nd October 2015 01:14 PM
Tips Merawat Burung Pleci putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 24th September 2015 02:59 PM
Tips Merawat Burung Cendet putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 25th August 2015 08:54 AM
Tips Wawancara Kerja Agar Tampil Cemerlang andi.teguh Forumku Jobs and Careers 0 23rd March 2013 04:50 PM
Tips Merawat Gigi Agar Tetap Putih andi.teguh Kesehatan Wanita 0 4th January 2013 05:10 PM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 02:29 AM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts