forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 23rd October 2015, 07:59 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 344
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Tips Supaya Parkit Cepat Bertelur

Kaendahan lan Intelligence parakeets wis banget dikenal. Iki ndadekake akčh wong utamané penyayang manuk ngengkel mung njaga nganti ana ing minangka wilayah bisnis njaluk paling entuk manfaat. Parakeet isih nduweni kinship karo Bethet supaya ora surprise yen ana sawetara bagéan awak sing meh podo loro wulu werna eg abang, ijo, biru, kuning, oranye nganti ungu | ungu lan rada mlengkung beak wangun. Koleksi prkit bayanlah dikarepake paling populer lan ing amarga Intelligence dianggep luwih saka jinis parakeets. Apaila kasengsem supaya parakeets, sampeyan bisa ngerti liyane babagan carane Care kanggo parakeets cepet ngasilake kang lagi nyimak review ing artikel iki.

Kene sawetara tips sing bisa nimbang lan laku kanggo njaga nest parakeet cepet, antara liya:
Siapke kandhang sing sudhut cukup, mesthi ana kudu omah ing tembé dipigunakaké kanggo parakeet Badhak wadon nyarang, ing saben 5 endhog saben spawning, inkubasi kanggo proses hatching njupuk 18-20 dina. Nggawe atmosfer pager minangka nyaman sabisa lan tansah tetep dadi resik supaya parakeets gratis strees, supaya parakeets bisa mate lan lay endhog ing comfort.
Isi intake pangan kanggo parakeet contone pari-parian, sak kawin Highly dianjurake kanggo anggota tumindake potion pupuk kayata sprouts, jagung, kale, lan nyampur uga tabrakan Basil godhong karo pluru sing sak kain kabutuhan nutrisi lan Nutrition parakeet ketemu mlaku ,
Yen ing kahanan tartamtu parakeets asring pindhah saka kandhang, sampeyan kudu nyampur parakeet ngombe karo gula coklat / gula supaya kondisi strees kaya ana ing panggonan anyar sing manca kanggo wong.
Nalika kabeh cara kanggo Care kanggo parakeets cepet ngasilake wis praktek mlaku, mung ngenteni dina sawetara ahead, parakeets sing pet bisa lay endhog lan siap arep parakeets ayu lan pinter.

Link: agar parkit cepat bertelur
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
parkit



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tips Merawat Burung Parkit Agar Tampil Prima putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 23rd October 2015 07:26 PM
Tips Beternak Burung Parkit Dengan Baik dan Benar putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 22nd October 2015 01:14 PM
Ikuti Lima Tips Ini Supaya Usaha Anda Sukses sucyresky Business and Economy! 0 14th September 2015 08:58 AM
Tips Supaya Lambung Tetap Sehat gudangherbal Health Kesehatan 1 4th June 2015 11:17 AM
Cara Supaya Kenari Cepat Gacor putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 29th November 2014 01:25 PM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 11:31 PM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts