forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 23rd October 2015, 09:38 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 345
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Download Suara Kicau Burung Parkit MP3

Karo lovebird, parakeet sing sought kanggo dadi masteran dadi sregep voiced swara asli, kayata cerecetan cetha. Nanging sing paling parakeet swara asli sung by cendhak banget. Yen parakeets duwe swara asli sing dawa, iku ora bisa rega bisa luwih saka rega parakeets average.

Umum digunakake minangka manuk master iki parakeet wadon, amarga swara kang cenderung dadi asli. Lanang parakeet liyane asring voiced stuffing, utamané yen maintained kanggo dangu.

Nanging manuk lanang uga bisa digunakake minangka masteran, yen swara asli saka sawijining maneh saka manuk wadon. Mulane, iku bakal luwih apik yen sampeyan terus parakeet lanang lan wadon, sing katahan ing kandhang kapisah. Mangkono, padha bakal ngandika réplikasi, lan bisa tulada swara asli supaya njaluk metu liyane.

Parakeets pangopènan grafik

Supaya parakeets duwe ambegan dawa, supaya swara kang dadi maneh, iku ngurusi konsisten saben dina. Iku bisa diwiwiti saka dipakani sing cocog, yaiku cereals kayata millet, lan woh utawa seger sayuran. Woh sing bisa diwenehi kalebu apel, woh pir, watermelon, and so on. Nalika sayuran bisa sprouts buncis, jagung, brokoli, bayem, kale, mustar sayuran ijo, lan sayuran. Uga nyedhiyani balung cumi-cumi bisa kasedhiya kanggo pencernaan.

Pangatusan bisa rampung saben dina kanggo 2-3 jam, lan kudu rampung sadurunge 10:00. Nalika perlu kanggo parakeets perlu bisa rampung dening uyuh utawa kandang diwenehake perlu ing kandhang.

Link: suara parkit
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
parkit



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Download MP3 Suara Kicauan Burung Tledekan putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 9th October 2015 02:52 PM
Download Kicau Suara Burung Lovebird putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 16th September 2015 04:26 PM
Download Suara Kicauan Burung Ciblek MP3 putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 12th August 2015 01:48 PM
Download Audio Kicau Burung Cendet putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 9th June 2015 04:01 PM
Download Kicau Kenari Holland putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 18th November 2014 04:00 PM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 09:15 AM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts