forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 24th October 2015, 09:56 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 344
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Pasaran Harga Burung Jalak Terkini

Senajan ora maneh wis kelas dhewe ing lomba manuk ing Indonesia, iku ora ateges starlings suren ngilangi diwenehake. Kicaumania isih akeh sing kaya iku, salah siji mere nostalgia (kanggo kicaumania senior), swara Fishing saka manuk liyané, utawa digunakake minangka master manuk kang sora kaya hwamei. Ing kasunyatan, ora sawetara kicaumania sing njaga minangka "house keeper".

Suren starlings kicaumania isih ing gedhe dikarepake. Suren starlings peternak terus muncul, bukti manuk iki isih akeh ing dikarepake. Nanging, sing paling anyar peternak kadhangkala duwe pengarep-arep ing tataran pasangan, banjur menehi munggah lan ngarep-arep kanggo shipwreck menangkar starlings suren.

Cocog Cara Starling Suren
Suren starlings pasangan iku bener relatif gampang apa, utamané yen sampeyan nyetel dheweke munggah wiwit isih enom. Siasat, tuku saperangan saka starlings suren anak kirik buntut, banjur dilebokake ing kandhang. Uga nggunakake koloni kandhang ukuran gedhe utawa medium, gumantung ing nomer saka manuk sing arep dipasangake, utawa sesuai karo kahanan, kalebu kahanan financial.

Suren starlings nyenengake ing kandhang koloni besar.Anakan starlings suren koloni kandhang gedhe. Kandhang bisa kapenuhan 6-8 starlings anak kirik suren buntut. Diwasa, padha bakal dipasangake karo dhewe (witing sacks Trisna mburine kandhang, kang .. kang .. kang ..). Masangake model iki cetha luwih efektif lan luwih gampang kanggo anakan anyar, amarga lagi dipasangake miturut raos dhewe.

Yen tuku saka sudagar utawa anakan nyenengake starlings suren, biasane ing wangun saka pasangan (2-tailed). Nanging iki ora kudu ing pasangan lanang lan wadon. Bisa dadi loro wadon, utawa loro-lorone lanang, utawa yen begja lanang lan wadon. Mulane, iku luwih apik kanggo tuku 3-4 pasangan (6-8 clurut) sing mengko bakal katon luwih saka siji Pasangan breeding.

Link: harga jalak
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
parkit



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Harga Pasaran Burung Kepodang Terbaru putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 16th October 2015 01:54 PM
Harga Pasaran Burung Branjangan putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 3rd October 2015 08:52 AM
Harga Pasaran Burunf Kacer Terkini putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 9th September 2015 06:52 AM
Harga Pasaran Burung Cucak Ijo putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 21st June 2015 08:28 AM
Harga Burung Cendet Terkini putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 1 18th June 2015 11:19 PM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 09:38 PM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts