forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 24th October 2015, 10:38 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 344
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Pasaran Harga Burung Jalak Suren Terkini

Suren starlings Jawa (Gracupica contra subspesies jalla) iku salah siji saka limang balapan / subspesies starlings suren ing donya. Suren starlings istilah Jawa digunakake dening kicaumania kanggo mbedakake saka starlings suren Kalimantan. Suren starlings Jawa ora mung ditemokaké ing Jawa, nanging uga ing Sumatra lan Bali. Iki minangka salah siji saka akčh spesies manuk sing wis lestarekake utawa dikembangke wong. Paling starlings Jawa suren ing pasar iku asil saka breeding, lan bisa digunakake minangka conto saka carane luwih trep kanggo njupuk kauntungan saka manuk tahanan.


Yen sampeyan gadhah alangan nemokake artikel ing blog iki, mangga nelusuri dening ngetik artikel keyword sampeyan are looking for, lapangan kosong ditampilake ing kaca iki.
*
Tetep wonten ing pikiran, starlings suren page dipasang menyang genus Sturnus. Dadi, aja kaget yen nganti saiki sawetara lokal lan manca isih nganggo jeneng Sturnus contra kanggo starlings suren. Nanging, adhedhasar saka asil pasinaon anyar, klasifikasi starlings suren genus Sturnus ora duwe dhasar kuwat, supaya starlings suren bali menyang genus lawas, yaiku Gracupica, spesies jeneng Gracupica contra.

Minangka diterangake sadurungé, ana limang balapan / subspesies starlings suren ing saindhenging donya, lan kabeh mau ana ing Asia, yaiku:

Link: harga jalak suren
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
jalak



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pasaran Harga Burung Jalak Terkini putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 24th October 2015 09:56 AM
Harga Pasaran Burung Branjangan putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 3rd October 2015 08:52 AM
Harga Pasaran Burunf Kacer Terkini putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 9th September 2015 06:52 AM
Harga Pasaran Burung Cucak Ijo putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 21st June 2015 08:28 AM
Harga Burung Cendet Terkini putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 1 18th June 2015 11:19 PM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 09:31 AM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts