forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 24th October 2015, 05:23 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 344
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Inilah Makanan Untuk Burung Jalak Suren

Starlings Suren (JS) yaiku manuk chirping kondhang kanthi swara sora lan diligent twitter / gacor. Lan yen sampeyan duwe starlings suren ing ngarep nanging ora utawa ora gacor, ana uga soko salah karo starlings suren Panjenengan. Utawa bisa dadi care kowe menehi kanggo JS kurang pas. Masalah JS sing ora nganggo gacor, memang alias cukup Komplek rumit. Sing, ora mung amarga saka loro alasan piyambak, nanging kabeh iku bales-balesan lan sesambungan. Iku sedjatine suwene perawatan punika faktor utama sing Jalak suren cepet gacor. Kanggo sing kita nyoba kanggo nuduhake pengalaman ing cara kanggo starlings chirping suren diligent lan gacor.

Ing ngisor iki ing kesempatan sadurunge kita nuduhake info about starlings suren, banjur afdol yen kita padha ora ngrembug cara kanggo menggacorkan JS dhewe. Pancen gacor JS kang bisa weker ing ngarep. Amarga saben wong sing liwati utawa nyedhaki, dheweke bakal wayahipun loudly. Kajaba iku, JS gacor wis rega relatif larang. Dadi, apa awaké déwé saiki kepriyé minangka bagéan saka cara supaya chirping ing starlings suren diligent lan gacor? Ayo kita nimbang tips migunani ing ngisor iki.

Link: makanan jalak suren
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
jalak



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pasaran Harga Burung Jalak Suren Terkini putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 24th October 2015 10:38 AM
Pasaran Harga Burung Jalak Terkini putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 24th October 2015 09:56 AM
Inilah Jenis Burung Branjangan putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 3rd October 2015 03:11 PM
Inilah Burung Kacer Hitam putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 8th September 2015 04:50 PM
Inilah Burung Ciblek Putih putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 26th August 2015 08:51 PM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 01:15 AM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts