forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 25th October 2015, 09:13 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 344
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Tips Supaya Burung Jalak Suren Makin Gacor

Beda saka manuk liyané, biasane starlings pakan suren stalls manuk ing pasar sarta neruske sapi / breeding. Iku cukup ono gunane ing perawatan, amarga iku ora banget nyenengake amarga manuk sing digunakake kanggo mangan voer lan ora banget alam bébas.

Malah dadi, please ora njupuk entheng care grafik sawijining. Amarga starlings suren arep perawatan isih mbutuhake sabar. Kene sawetara tips care starlings suren arep dadi swara sing luwih sregep utawa gacor.

Sawisé njupuk starlings suren ing pasar, manuk kudu disimpen ing ngendi iku sepi, adoh saka kegiatan manungsa lan kéwan. Iki kanggo nyegah manuk sing ora banget cingak lan wedi, lan kanggo nyedhiyani kesempatan kanggo ngganti menyang kandhang lan sakcedhake anyar.

Proses adaptasi kanggo starlings suren penting banget, amarga iku ora manuk umum sing ana swara docile lan industrious bisa ngganti swara ing alam bébas utawa langka amarga pemilik ora menehi kesempatan kanggo ngganti awit iku page dituku.

Link: jalak suren gacor
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
jalak



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Inilah Makanan Untuk Burung Jalak Suren putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 24th October 2015 05:23 PM
Pasaran Harga Burung Jalak Suren Terkini putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 24th October 2015 10:38 AM
Tips Membuat Burung Kacer Cepat Gacor putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 25th August 2015 03:18 PM
Tips Membuat Burung Murai Batu Menjadi Gacor putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 18th August 2015 09:50 PM
Cara Supaya Kenari Cepat Gacor putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 29th November 2014 01:25 PM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 04:54 PM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts