forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 25th October 2015, 11:59 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 344
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Membuat Sangkar Jalak Suren

Suren starlings bisa ditemokake ing meh kabeh sudhut Indonesia. Nanging, manuk iki saiki saya hard kanggo nggoleki. Wonten punapa menyang manuk liyané, populasi tambah nyiutaken ing alam, iki uga ngalami starlings suren. Rice ketularan dening obat omo, penahanan bisa dipertahankan utawa perdagangan, lan alas shrinking sing arupa panyebab utama saka populasi ngasor saka starlings suren disebut ngelmu Sturnus contra subspesies jalla.

Jalak suren kang ndarbeni hak istimewa
Suren starlings tetenger minangka tame house manuk gapura. Miturut ngramut manuk iki, omah bakal tansah maintained ing basis saben dina. Panyangka uga bener amarga starlings suren iki manuk sing banget sensitif. Sapasiraja sane mamanah rauh, bakal nganggo swara lan mawarni-warni. Dingerteni sing akeh wong sing tetep manuk iki.
Ana papat alasan wong njaga starlings suren. Page, supaya omah. Sareh, kanggo kesenengan. Katelu, kanggo nggodho wong kanggo nggabungake swara manuk ngginakaken suara. Fussiness uren starlings bakal ngrangsang wong kanggo mbusak singing birds. Suren starlings bisa digunakake minangka master kanggo whamei utawa whabi. Papat, kanggo breeding. Gaweyan Penang-karan motivasi dening Kesä-Daran kanggo pengawetan saka spesies manuk lan alasan ekonomi. Starlings Suren breeding asil bisa perdagangan ing rega Rp 350.000,00 saben pasangan.

Link: kandang jalak suren
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
jalak



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tips Supaya Burung Jalak Suren Makin Gacor putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 25th October 2015 09:13 AM
Inilah Makanan Untuk Burung Jalak Suren putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 24th October 2015 05:23 PM
Pasaran Harga Burung Jalak Suren Terkini putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 24th October 2015 10:38 AM
Cara Membuat Sangkar Burung Kacer putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 17th September 2015 05:28 PM
Cara Membuat Sangkar Burung Lovebird putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 21st August 2015 10:16 AM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 04:53 PM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts