forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 25th October 2015, 10:39 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 344
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Membedakan Jalak Suren Jantan dengan Betina

Kene aku mung bakal nerangake salah siji saka akeh sipat starlings lanang suren.
Kanggo karakteristik starlings lanang suren bisa dideleng saka swara saka chirping, wangun fisik lan prilaku. Contone starlings wangun awak suren lanang gedhe lan elongated, prilaku luwih agresif nalika dibandhingake kanggo starlings wadon suren. Lan luwih ciri lan aku ora bakal ngrembug.
Amarga saka ciri iki relatif, gumantung sing wis menehi definisi kanggo saben sipat iki.
Conto kayata ndhuwur, starlings suren awak lanang gedhe lan maneh saka manuk wadon. Definisi utawa kriteria loro dawa lan cendhak ing mripate wong-wong sing saben dina, tansah ndeleng starlings suren, saka sing arang ndeleng utawa malah kanggo pisanan weruh mesthi beda.
Conto liyane cetha, ana hobbyist sing isih lay ing starlings suren menyang pasar manuk tuku starlings suren lanang. Amarga iku ora bisa mbedakake lanang wedok, banjur wong iki marang pedagang kanggo milih lanang. Banjur direbut dening saudagar ing manuk lanang, penasaran lan penasaran banjur panuku takon?

Link: ciri jalak suren jantan dan betina
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
jalak



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cara Membedakan Kelamin Parkit Jantan dengan Betina putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 22nd October 2015 07:56 AM
Cara Membedakan Cucak Jenggot Jantan dan Betina putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 29th September 2015 01:03 PM
Cara Membedakan Burung Cendet Jantan dan Betina putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 24th August 2015 04:26 PM
Cara membedakan cucak hijau jantan dan betina termudah putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 1 24th June 2015 12:05 PM
Cara membedakan cucak hijau jantan dan betina termudah putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 23rd June 2015 06:55 PM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 04:50 PM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts