forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 26th October 2015, 07:21 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 344
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Merawat Burung Jalak Suren Mabung

Moult (molting) utawa mundhut saka wulu iki arupa siklus alam saka kulawarga manuk. perawatan saka manuk sak moult kang prakara kang banget perlu, amarga yen perawatan salah ing wektu iki bisa nggawe manuk bakal rusak. ing wektu moult iki, metabolisme awak manuk kang tambah saklawasé 40% saka normal. dening amarga manuk perlu konsumsi Nutrition kualitas apik karo bagean luwih saka negara normal. tetep adoh saka manuk manuk ndadekke jenis, amarga proses bisa nggawe moult supaya Kagodha. Iki efek saka boten seimbang kalebet hormonal ing awak saka manuk. proses moult punika ugi dipungayutaken kaliyan hormon reproduksi.
Ing pola perawatan iki moult wektu:
Selehake manuk ing panggonan sing sepi, adoh saka manungsa dalan gedhé. Manuk apik liyane lan liyane ing negara dikerodong. Cantik 1x 1-minggu mesthi lan pangatusan maksimum 30 menit / dina
menehi bagean nèk wis diwenehi liyane lan liyane amarga sorely needed kanggo tatanan saka sel anyar lan kanggo pangembangan saka wulu anyar. eg jangkrik contrived cocog buntut 5 am lan 5 pm buntut, Kroto 1 tablespoon saben esuk lan caterpillars hongkong 3 kepala saben esuk. Bberikanlah multivitamin kualitas digabungake ing banyu ngombé 2x 1 minggu. Nggedhekake panentu saka woh papaya, woh papaya amarga gampang banget digested dening metabolis pangolahan awak kang dibukak manuk. liyane sing akeh woh papaya ngandhut akèh Vit. c kang bisa bantuan nambah manuk toleransi. Pemasteran karya. wektu kanggo nggawe manuk moult liyane ing liyane uga krungu. Iki wektu cocok kanggo isi cocog variasi ing sipat sing kita arep. pemasteran apa karo fitting, cii cocog ciri lan jinis manuk muni muni master manuk.

Link: jalak suren mabung
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung

Last edited by putrikenari; 26th October 2015 at 07:25 AM..
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
jalak



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Inilah Makanan Untuk Burung Jalak Suren putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 24th October 2015 05:23 PM
Pasaran Harga Burung Jalak Suren Terkini putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 24th October 2015 10:38 AM
Cara Merawat Burung Pleci yang Mabung putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 25th September 2015 06:46 AM
Cara Merawat Burung Kacer yang Mabung putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 19th September 2015 02:08 PM
Cara Merawat Burung Ciblek yang Mabung putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 6th September 2015 11:13 AM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 09:00 AM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts