forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 26th October 2015, 11:32 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 344
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Tips Perawatan Burung Jalak Suren Lengkap

Awit aku ana sethitik nganti manuk jalak suren saiki isih panggonan dhewe kanggo penyayang manuk ing negara. Famous manuk chatty, bisa tiru swara wae uga dikenal kanggo gadhah swara sing khusu lan mawarni-warni.
Suren jalak pakan manuk biasane didol ing negara isih arep trotolan diregani watara 400rb s / d 450rb, rega arep isih relatif mirah dibandhingaké tuku supaya rega bisa tekan mayuta-yuta. Nanging njupuk care saka arep suren jalak arep tinimbang gampang lan mbutuhake sabar, Care suren pakan manuk jalak supaya gentur muni lan chatty kudu mbutuhake suwene pangopènan lan fitting.

Starling suren
Tuku jalak suren arep dina ngrasa cukup duwe bathi, amarga starlings pakan manuk suren sing mayoritas sing didol ing pasar iku ora beda karo jalak manuk suren dikembangke ing panangkaran. Supaya nalika tuku asil breeding pakan manuk ora bakal banget nyenengake kanggo perawatan amarga manuk wis dadi rakulino kanggo manungsa lan uga bab kulawarga iku mangan Voer.

Nanging kita ora bisa ngremehake care kanggo suren senadyan arep manuk jalak dikembangke ing panangkaran, luwih purposeful ing nambani suren jalak arep dadi salah ora kanggo Care, kancaku bisa ngrungokake chirping nang ngisor iki:

Link: cara merawat jalak suren
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
jalak



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cara Merawat Burung Jalak Suren Mabung putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 26th October 2015 07:21 AM
Cara Membuat Sangkar Jalak Suren putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 25th October 2015 11:59 AM
Tips Supaya Burung Jalak Suren Makin Gacor putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 25th October 2015 09:13 AM
Inilah Makanan Untuk Burung Jalak Suren putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 24th October 2015 05:23 PM
Pasaran Harga Burung Jalak Suren Terkini putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 24th October 2015 10:38 AM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 03:25 AM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts