forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 27th October 2015, 10:52 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 344
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Mengenal Karakteristik Burung Jalak Nias

Manuk afternoon apik ngginakaken suara konco. Langsung, ing wusana, kita bakal nuduhake kawruh bab spesies manuk ngginakaken suara pinter nanging asring diarani minangka omo. Kanggo sawetara petani, lagi nemen nesu manuk iki chirping. Lan padha nelpon manuk iki ora ngerti care uga dijupuk saka.

Introduce kancaku, jeneng iku starlings nias. Manuk sing nyebar mudhun menyang Lebak Eropah lan malah Afrika wis dadi brahala saka dhewe kanggo pembuangan. Mungkin sawetara wong mikir sing iki Nias starlings teka saka jeneng sing padha. Senajan ora nyalahke nanging paling manuk iki dikembangke ing luar negeri. Dadi bener apa wis petani ora idea sing manuk iki sing dijupuk saka bilur. Nyebar KALUBČRAN nanging isih sawetara sing arep menangkarnya. Sanadyan rega starlings Nias bener cukup dhuwur lan iki kesempatan sing apik.

Starlings Livestock nias, perawatan ora akeh beda saka njupuk care saka manuk ngginakaken suara Kaya jinis liyane. Nanging iki jenis starlings nias kadhangkala dadi angel mbedakake jender. Nanging miturut experienced, Nias starlings wadon ora bakal Crest mengepakan nalika singing. Kanggo werna jas, werna luwih tegas lanang lan karakter karo kuku dawa sing adorn driji.

Link: jalak nias
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
jalak



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tips Sukses Beternak Burung Jalak Suren putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 26th October 2015 07:21 PM
Pasaran Harga Burung Jalak Terkini putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 24th October 2015 09:56 AM
Ciri Ciri Burung Murai Batu Nias putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 18th August 2015 01:51 PM
Karakteristik Burung Kenari Spanish Timbrado putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 1st April 2015 07:16 AM
Mengenal Batu bacan karakteristik Ciri asli Palsu HeadlineNews Indonesia Bingits! 0 19th March 2015 10:17 AM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 11:16 PM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts