forumku.com logo Forumku Borobudur Budaya Indonesia
forumku  

Go Back   forumku > Forum Wirausahaku - My Entrepreneurship > Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery
Register Register
forumku.com kerja sama promosi forumku.com kerja sama promosi Pusat Cutting Sticker 5 December 2012 - 4 Maret 2013
Notices

Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery Forum ini Membutuhkan Moderator, Silakan mendaftar !!!

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 28th October 2015, 09:47 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 344
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Kandang Ternak Burung Cucak Ijo Model Sangkar

Manuk ijo Cucak iki manuk sing nduweni jeneng Latin Chloropsis sonnerati Chloropseidae gadhahanipun menyang klompok lan duwe ciri saka werna jas ijo peteng kanggo manuk lanang, lan wis wulu cahya ijo Badhak wadon. Misuwur variasi swara wayahipun manuk sing warna lan iku uniqueness iki ijo cucak, supaya kerep mèlu balapan ing macem-macem Sayemboro manuk, loro lokal lan nasional.
Amarga swara manuk cucak ijo liyane mawarni-warni kanggo spesies lanang, uga gerakan iki uga luwih agresif, supaya luwih jinis lanang dibandhingake karo Badhak wadon maintained. Diwenehi prabédan ing syarat-syarat swara lan prigel uga ndadekake rega manuk cucak lanang ijo luwih larang saka ing Badhak wadon.
Bebarengan karo akeh Sayemboro manuk cucak ijo conducted akhir-akhir iki, nggawe ngarsane manuk iki uga liyane lan liyane maintained.

Link: kandang cucak ijo model sangkar
__________________
Budidaya Kenari - Vitamin Burung
putrikenari is offline   Reply With Quote
Post New Thread  Reply

Bookmarks

Tags
cucak ijo



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sarana Pendukung Ternak Cucak Jenggot putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 2nd October 2015 10:21 AM
Sangkar Minimalis dan Maksimalis Untuk Menangkar Cucak Jenggot putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 1st October 2015 11:00 AM
Cara Membuat Sangkar Burung Kacer putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 17th September 2015 05:28 PM
Sangkar Untuk Burung Ciblek putrikenari Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery 0 27th August 2015 06:12 AM
Rumah Burung / Kandang Burung Kayu "Derby Winner's" derbywinner Jualanku - My Stores and Shops 4 4th June 2015 12:42 AM


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +7. The time now is 09:29 PM.


forumku.com is supported by and in collaboration with

forumku.com kerja sama promosi kiossticker.com 5 December 2012 - 4 Maret 2013 Web Hosting Indonesia forumku.com kerja sama promosi my-adliya.com forumku.com kerja sama promosi situsku.com

Peserta Kontes SEO Forumku :

kontes SEO: business review

Positive Collaboration :

positive collaboration: yukitabaca.com positive collaboration: smartstore.com positive collaboration: lc-graziani.net positive collaboration: Info Blog

Media Partners and Coverages :

media partner and coverage: kompasiana.com media partner and coverage: wikipedia.org media partner and coverage: youtube.com

forumku.com
A Positive Indonesia(n) Community
Merajut Potensi untuk Satu Indonesia
Synergizing Potentials for Nation Building

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Google Find us on Google+

server and hosting funded by:
forumku.com kerja sama webhosting dan server
no new posts