forumku

forumku (https://www.forumku.com/)
-   Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery (https://www.forumku.com/forum-budidaya-hewan-dan-ternak-my-farming-and-fishery/)
-   -   Mengenal Jenis Burung Pleci Auriventer (https://www.forumku.com/forum-budidaya-hewan-dan-ternak-my-farming-and-fishery/47998-mengenal-jenis-burung-pleci-auriventer.html)

putrikenari 26th September 2015 06:00 AM

Mengenal Jenis Burung Pleci Auriventer
 
Perawatan Auri Pleci padha karo jinis sing liya Pleci yaiku dening nyediakake ngombé feed lan pager kesehatan kudu maintained, nanging EF panentu (exstra Fooding) hak kanggo nggawe jinis iki Pleci dadi luwih cepet kanggo mbukak beak. Sembarang manuk exstra Fooding perlu iki wangun Uler hongkong Air peksa lan uga Kroto kanggo ngedongkrak hawa nepsu supaya manuk bisa luwih cepet kanggo mbukak beak.

Supaya Pleci peksa Air cepet ngalas part ngerol pisanan mbukak kita kudu cultivate milih auriventer manuk lanang lan kandhang lan tangkringan iku hak kanggo manuk amarga bakal mengaruhi kenyamana

Link: pleci auriventer


All times are GMT +7. The time now is 04:20 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2021 DragonByte Technologies Ltd.